Шановні колеги, Секція археології і давнього мистецтва ІСОМ України та Науковий архів Інституту археології НАН України запрошують Вас взяти участь у черговій зустрічі науково-методичного семінару з історії археології та мистецтвознавства України.

 

Цього разу місце нашої зустрічі — Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник, де Анна Яненко розповість про основні віхи музейного життя, що вирувало наприкінці 1920-х – на початку 1930-х рр. на території Києво-Печерської лаври.

У фокусі екскурсії-дискусії – люди, структурні підрозділи та середовище Всеукраїнського музейного городка й академічних інституцій.

Зустрічаємося 12 серпня (субота) о 14-55 біля центрального входу (перед Троїцькою надбрамною церквою, навпроти «Мистецького арсеналу»).
Просимо бути вчасно, оскільки зайти на територію маємо організовано, групою (маємо один спільний квиток для учасників семінару).
Просимо обов’язково підтвердити Вашу участь у заході телефоном або електронною поштою. Кількість учасників обмежена 20-ма особами.


Координатор: Анна Яненко, 068 621 50 61,